00bAxZ0EKKY

Մարիամ Սինանյանն ու Անի Հարությունյանը որոշում են ժամանցային նոր մշակույթ ստեղծել մարզում: Տեղափոխվում են Դիլիջան և բացում այլընտրանքային սրճարան՝ «Կաֆեին բրյու լաբը», պատրաստում այլընտրանքային սուրճ: Մթերքը գնում են տեղացի արտադրողից և այցելուներին առողջ սնունդ առաջարկում: Սրճարանի տեղում խորհրդային տարիներին մթերային խանութ է եղել, աղջիկները չեն փոփոխել ինտերիերը, դա տեղացիների համար սովորական է, զբոսաշրջիկների համար՝ գրավիչ:
Դիլիջանում գործունեություն ծավալելը ռիսկային է: Բայց աղջիկները շարունակ նոր ուղիներ են որոնում… 
 
Մեկնաբանություններ