
Մախոխ ապուը Արևմտայն Հայաստանի շատ գավառներում համարվել է Պահքի առաջին ճաշատեսակը։ Կարինի և Սասունի հայերը պահքի առաջին օրը պարել են «Մախոխապուրի պարը»՝ առանց երաժշտության։ Սովորենք պատրաստել Մախոխ ապուր, բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում։
Շարք: Պահոց խոհանոց
Ստեղծագործական խմբի անդամներ: Հեղինակ Զարա Ղազարյան
,
Ռեժիսոր Լուսինե Բալյան,
Օպերատոր Արթուր Մանուչարյան,
Օպերատոր Գևորգ Ավագյան,
Օպերատոր Վռամ Խանամիրյան2022-02-28T21:05:00+04:00
Telecast type: Հաղորդաշար