Այլազան ապուրը հայտնի է բոլորին, իսկ ինչպե՞ս է պատրաստվում համանուն աղցանը: Կոլոնդրակը համեղ աղանդեր է, ունի և տոնական, և պահոց տարբերակներ: Բաղադրությունը և պատրաստման եղանակը՝ տեսանյությում։
Շարք: Պահոց խոհանոց
Ստեղծագործական խմբի անդամներ: Հեղինակ Զարա Ղազարյան
,
Ռեժիսոր Լուսինե Բալյան,
Օպերատոր Արթուր Մանուչարյան,
Օպերատոր Գևորգ Ավագյան,
Օպերատոր Վռամ Խանամիրյան2022-03-11T21:00:00+04:00
Telecast type: Հաղորդաշար