«Այժմ կակաոյի ունդերը ներմուծում ենք տարբեր երկրներից, բայց նպատակ ունենք Հայաստանում կակաոյի ծառեր աճեցնել և ունենալ հայկական հայկական շոկոլադ»։ Մհեր Թադևոսյանը և Դիաննա Խոփշանոմովան հիմնել են TadDin chocolatier անվանումով շոկոլադի արհեստագործական արտադրությունը: Շոկոլադների բազմազան տեսակների մեջ գերիշխում են հայկական էնդեմնիկ տեսակներով միջուկները՝ թարխունով, նանայով, ուրցով, մեղրով, դոշաբով:
Շարք: Հաջողության ուղի
Ստեղծագործական խմբի անդամներ: Հեղինակ Մերի Սանահյան
,
Ռեժիսոր Մերի Սանահյան,
Օպերատոր Վռամ Խանամիրյան2020-01-10T21:00:00+04:00
Telecast type: Հաղորդաշար