Ընկույզով հարիսա Հարիսան կարելի է պատրաստել ոչ միայն մսով, այլեւ սպիտակ բանջարով և ընկույզով: Սպիտակ բանջարով՝ սպիտկուսկով պատրաստվող հարիսան հայտնի է նաև Մարիամաճաշ անվմաբ և համարվել է Սուրբ Ծննդյան գլավոր ճաշերից մեկը: Նախուտեստ Խուրջին կամ Բոխչա Խուրջինը, ավանդկան խոհանոցում, ուտիք օրերի ճաշատեսակ է, քանի որ գլխավոր բաղդարիչը գառան միսն է: Իսկ ինչպե՞ս պատրաստել բուսական խուրջիններ:
Շարք: Պահոց խոհանոց
Ստեղծագործական խմբի անդամներ: Հեղինակ Զարա Ղազարյան
,
Ռեժիսոր Լուսինե Բալյան,
Օպերատոր Արթուր Մանուչարյան,
Օպերատոր Գևորգ Ավագյան,
Օպերատոր Վռամ Խանամիրյան2022-03-14T21:30:00+04:00
Telecast type: Հաղորդաշար